سرگرمی ها و دانستی با هم یاد بگیریم

در این وبلاگ شخصی قصد دارم بهترین و جالب‌ ترین تجربه‌های شخصی ام را به اشتراک بگذارم و با هم یاد بگیریم

سرگرمی ها و دانستی با هم یاد بگیریم

در این وبلاگ شخصی قصد دارم بهترین و جالب‌ ترین تجربه‌های شخصی ام را به اشتراک بگذارم و با هم یاد بگیریم

وکیل خوب دیه در شیراز

همان‌طور که میدانید، انسان یک موجود فناپذیر و حساس با طول عمری محدود است که در برابر حوادث طبیعی و… آسیب پذیری بالایی را از خود به‌جای می‌گذارد. همین امر سبب شده تا یک صدمه جزئی و یا شدید به انسان، موجب مرگ و یا به خطر افتادن سلامتی آن‌ها گردد. بر اساس قانون مجازات جمهوری اسلامی، چنانچه فردی با صورت عمد و یا غیر عمد  به شخص دیگری صدمه وارد کند، موظف است تا مبلغی که توسط قانون، به‌عنوان دیه تعیین شده را به‌صورت تمام و کمال پرداخت نماید. چنانچه با چنین مشکلاتی مواجه هستید، می‌توانید از وکیل دیه در شیراز کمک بگیرید. این نوع وکیل راهکارهای اصولی را به شما ارائه می‌دهد تا دیه را در کمترین زمان ممکن دریافت کنید. هدف ما از نوشتن این مقاله معرفی انواع دیه و…. به شما می‌باشد. پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

خدمات ما: وکیل خوب در شیراز

دیه چیست؟

چندین سال است که قانون دیه به تصویب رسیده است. به این صورت که افراد در ازای حوادث عمد و یا غیرعمدی که برایشان اتفاق می‌افتد و حد قصاص نیز برای آن‌ها در نظر گرفته نشده، اقدام به پرداخت دیه که یک مبلغ مشخص است، می‌کنند. البته شخصی که به دیگری آسیب وارد کرده، بایستی دیه را پرداخت نماید. به‌صورت کلی چنانچه مبلغ مشخصی به‌عنوان دیه در قانون مجازات اسلامی تعیین شده باشد، فردی که موجب صدمه شده، بایستی این مبلغ را به فرد آسیب دیده پرداخت نماید. با این حال اگر دیه صدمه مربوطه توسط قانون مشخص نگردیده باشد، مبلغ دیه با توجه به حد صدمه وارده و نوع آن، تعیین می‌شود.

[caption id="attachment_3756" align="aligncenter" width="275"]دیه چیست؟  دیه چیست؟[/caption]

انواع دیه

دیه انواع مختلفی دارد که مطابق با قانون مجازات اسلامی، تقسیم بندی شده است. در ادامه به بررسی انواع دیه خواهیم پرداخت.

دیه قتل

چنانچه فردی بر اثر حوادث رخ داده و یا جراحات وارد شده فوت گردد، مبلغی که به‌عنوان دیه مشخص می‌شود برابر با یک دیه کامل در همان سال خواهد بود. به‌عنوان نمونه دیه کامل در سال 1401، به مبلغ 600 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود؛ که در هنگام وقوع قتل عمد یا غیر عمد بایستی این مبلغ حتماً پرداخت شود.

دیه اعضای بدن

این نوع دیه را می‌توان به‌عنوان یکی دیگر از انواع دیه معرفی کرد. در دیه اعضای بدن قبل از هر چیزی ابتدا باید تک یا جفت بودن اعضا مشخص گردد. به‌علاوه شدت جراحت وارد شده نیز مورد بررسی قرار گیرد. چنانچه عضو مورد نظر به‌صورت تک باشد و از بین رفته باشد، دیه کامل برای آن در نظر گرفته خواهد شد؛ اما اگر اعضا تک نبوده و دارای جفت باشد، از بین بردن هر کدام شامل نصف دیه و از بین بردن جفت اعضا شامل دیه کامل می‌شود.

دیه جراحات

ممکن است در حادثه‌ای، جراحت وارده به بدن فرد، به‌صورت جدی به عضو نبوده و تنها موجب کبودی، تورم و یا خراشیدگی شده باشد. در چنین مواقعی، شخصی که مرتکب این جراحت شده بایستی اقدام به پرداخت دیه جراحات تعیین شده توسط قاضی نماید. چنانچه مسبب این جراحات اشتباهات پزشکی باشد، باید روش مطالبه دیه از پزشک را موردبررسی قرار دهید.

دیه منافع اعضا

این نوع دیه برای مواقعی است که آسیب وارد شده به فردی باعث از بین رفتن برخی حواس او شده و یا در حواس وی اختلال ایجاد کرده باشد. برای نمونه چنانچه حواس شنوایی، چشایی و یا بویایی فردی بر اثر آسیب وارد شده، از بین رفته باشد، دیه منافع اعضا بر اساس نظر قاضی پرونده برای جراحت وارده در نظر گرفته خواهد شد. شما می‌توانید با کمک گرفتن از وکیل حرفه ای در شیراز اطلاعات کاملی را در رابطه با نحوه تعیین این دیه به دست آورید.

[caption id="attachment_3757" align="alignnone" width="1999"]دیه منافع اعضا دیه منافع اعضا[/caption]

مهلت پرداخت دیه چقدر است؟

به‌طور معمول نوع جراحت وارده و یا عمد یا غیر عمد بودن آن، بر مهلتی که جهت پرداخت دیه در نظر گرفته می‌شود، تأثیر می‌گذارد. فردی که مرتکب حادثه شده است، بایستی دیه را مطابق با زمان بندی تعیین شده پرداخت نماید. نحوه زمان بندی مناسب پرداخت دیه به‌صورت زیر می‌باشد:

  • دیه  جنایات و یا حوادثی که به‌صورت عمدی باشند، دارای یک سال مهلت پرداخت می‌باشد.
  • دیه جنایات و حوادثی که به‌صورت غیرعمد رخ داده باشند، دو سال مهلت پرداخت دارد.
  • چنانچه خطای محض موجب بروز جراحت شده باشد، سه سال مهلت در نظر گرفته شده تا دیه پرداخت گردد.

نکته‌ای که در چنین مواردی وجود دارد، این است که چنانچه مدت‌زمان پرداخت دیه دو و یا سه سال در نظر گرفته شده باشد، شخصی که مرتکب حادثه شده می‌تواند دیه را تقسیم کرده و در دو یا سه بخش آن را بپردازد. البته قسط بندی دیه، در شرایطی خاص امکان‌پذیر خواهد بود.

نحوه محاسبه دیه

برای. محاسبه دیه بایستی مواردی همچون شدت جراحت و ارتکاب قتل یا صدمه وارد شده به فرد مورد بررسی قرار گیرد. سپس باید مواردی مانند شدت آسیب مشخص شود تا توسط قاضی  و بر اساس نقص عضو یا … مبلغ دیه مطابق با قانون مجازات اسلامی یا حد ارش تعیین شود. از دیگر مواردی که در تعیین دیه نقشی مهم و اساسی را ایفا می‌کنند، عمدی یا غیر عمدی بودن حادثه، شدت جراحات، بازه زمانی و مکانی که جراحت در آن رخ داده و جنسیت شخصی که آسیب دیده می‌باشد. چنانچه آسیب وارده به حدی باشد که موجب مرگ یک مرد شده باشد، مبلغ دیه کامل به آن تعلق می‌گیرد؛ اما اگر آسیب وارد شده موجب مرگ یک زن گردد، مبلغ دیه برابر با یک دوم دیه کامل در نظر گرفته می‌شود.

نکته‌: چنانچه حادثه‌ای در ماه‌های حرام رخ دهد و موجب آسیب دیدن فردی گردد، مبلغ دیه بیشتر خواهد شد. علاوه بر این اگر حادثه در اطراف کعبه اتفاق افتاده باشد نیز مبلغ دیه با شرایط عادی فرق خواهد داشت.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن دیه

جمع آوری مدارک لازم از جمله کارهایی به‌حساب می‌آید که بایستی قبل از اینکه شرایط پرداخت دیه و مقدار دیه مشخص شود، آماده شده و به مراجع قضایی تحویل داده شود.

مدارک مورد نیاز برای دیه با توجه به اینکه دیه به خاطر چه حوادثی باید پرداخت گردد، متفاوت خواهد بود.

 از جمله مدارکی که معمولاً برای محاسبه دیه باید ارائه شود به صورت زیر می‌باشد:

  • گزارش اولیه نیروی انتظامی
  • گزارش پزشکی قانونی
  • برگه نظریه پزشک قانونی
  • رسید پرداخت هزینه دادرسی
  • کارت ملی و مدارک شناسایی مثل گواهی‌نامه و سند خودرو در تصادفات رانندگی

مشاوره با وکیل دیه در شیراز

وکیل دیه دارای اطلاعات کاملی نسبت به چگونگی شرایط محاسبه دیه و قوانین مجازات اسلامی می‌باشد، از این رو می‌تواند برای محاسبه صحیح مبلغ دیه و دریافت آن به افراد کمک کند. بهترین وکیل شیراز به خوبی با مبلغی که برای دیه افراد مختلف قابل پرداخت بوده و شرایط پرداخت دیه، در ماه‌های مختلف سال آشنا می‌باشد؛ بنابراین افراد می‌توانند مبلغی که به‌عنوان دیه جراحات بدن، قتل عمد و غیر عمد و غیره در نظر گرفته می‌شود را به‌طور دقیق تخمین بزنند.

کلام آخر 

در تعریف کلی دیه می‌توان این‌گونه بیان کرد که دیه مبلغی است که قانون به‌منظور جبران خسارات بدنی تعیین کرده و مبلغ آن در جرائم عمد یا غیر عمد با توجه به‌شدت حادثه و نرخ روز محاسبه خواهد شد. افراد می‌توانند با کمک گرفتن از یک وکیل خوب در شیراز با توجه به اینکه صدمه وارده، زندگی فرد را تحت تأثیر قرار داده یا نه و یا  آسیب جسمانی او چقدر است، نسبت به نحوه محاسبه دیه و دریافت آن اطلاعاتی به دست آورند. ما در این مقاله از سایت بهمن هاشمی سعی کردیم تا هر آنچه را که بایستی در مورد دیه و موارد مربوط به آن بدانید، به شما ارائه دهیم. امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

شروط طلاق در شیراز + وکیل

اکثر افرادی که در شرف طلاق هستند، این سوال در ذهنشان به وجود می‌آید که شروط طلاق شامل چه مواردی می‌شود؟ و یا اینکه آیا این شرط و شروط در همان ابتدای جاری شدن صیغه عقد مشخص هستند؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که اگر قبل از جاری‌شدن صیغه محرمیت به شروط عقدنامه توجه کنید، خواهید دید که یک سری شرط و شروط برای ازدواج و طلاق تعیین شده است.

شروط دوازده گانه طلاق مشمول مواردی می‌شود که زن و مرد آن را در عقدنامه امضا کرده و در صورت لزوم می‌توانند از آنها استفاده کنند. به طور کلی بعد از دهه 60، شاهد اضافه شدن یک سری شروط به قباله ازدواج بودیم که خانم و آقا قبل از ازدواج آن را می‌پذیرند. بر اساس قانون کشور ما، وظیفه سردفتر ازدواج این است که  برای آگاه کردن زن و مرد این شروط را  به طور کامل و به بیان ساده برای آنها توضیح دهد. هدف ما از نوشتن این مقاله بررسی شروط طلاق می‌باشد. پس اگر به دنبال کسب اطلاع در مورد این شروط دوازده گانه هستید، بهتر است تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. همچنین اگر در شیراز هستید وکیل بهمن هاشمی بعنوان بهترین وکیل طلاق در شیراز میتواند کمک بسیار بزرگی برای شما باشد.

آیا واگذاری حق طلاق به زن، جزو شروط دوازده گانه طلاق می‌باشد؟

پیش از بررسی 12 مورد از شروط طلاق، بهتر است ابتدا به این سوال پرتکرار پاسخ دهیم که آیا واگذاری حق طلاق به خانم جزو شروط دوازده گانه طلاق محسوب می‌شود یا نه؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر! زیرا بر اساس قانون، حق طلاق با آقا بوده و خانم تنها می‌تواند از شروط ذکر شده به‌عنوان دلیلی برای طلاق استفاده نماید.

ممکن است که این موضوع برای شما کمی مبهم و پیچیده باشد، در این صورت می‌توانید از یک  وکیل خانواده در شیراز که دارای تجربه و تخصص در این زمینه است، مشورت بگیرید. همانطور که می‌دانید در کشور ایران، یک خانم باید دلایل محکمه پسندی را به دادگاه خانواده ارائه دهد تا بتواند برای طلاق از همسرش درخواست نماید. در غیر این صورت حق طلاق با آقا بوده و تنها به درخواست وی و توافق خانم، طلاق اتفاق می‌افتد.

شروط طلاق

همانطور که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم، شروط طلاق شامل 12 مورد می‌باشد که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

1-اولین شرط از شروط 12 گانه طلاق این است که مرد به مدت 6 ماه، نفقه  زن را نپردازد. یا حتی در صورت اجبار، مرد نفقه‌ای را به زن پرداخت نکرده باشد.

2-سوء رفتار مرد یا سوء معاشرت مرد طوری باشد که موجب غیر قابل تحمل شدن ادامه زندگی  برای زن شده باشد.

3-چنانچه مرد مبتلا به بیماری صعب العلاجی شده باشد که ادامه زندگی را برای زن دشوار و مخاطره آمیز کرده باشد.  از جمله این بیماری‌ها می‌توان به بیماری‌هایی زگیل تناسلی، افسردگی حاد و…اشاره کرد.

4-مرد به جنون دچار شده باشد؛ طوری که امکان طلاق شرعی وجود نداشته باشد.

5-عدم توجه به نظر دادگاه دررابطه‌با منع شغلی مرد به شغلی که مطابق با نظر دادگاه صالح منافی با مصالح خانوادگی و حیثیتی زن باشد.

6- از دیگر شروط طلاق این است که  مرد محکوم به 5 سال حبس یا بیشتر از آن باشد.

7-چنانچه مرد به هر نوع ماده  مخدر، الکل، قمار، خودارضایی و حتی به دیدن فیلم‌های مستهجن (پورن) اعتیاد داشته باشد.

8-اگر مرد، زندگی خانوادگی خود را  بدون هیچ عذر موجهی ترک کند و 6 ماه متوالی بدون هیچ دلیلی از نظر دادگاه غایب باشد. البته در این مورد شهادت شهود در کنار تحقیقات محلی برای اثبات به دادگاه  نیز بسیار مهم است.

9-مرد به جرمی محکوم شود که با حیثیت خانوادگی و شان و شئون زن مغایرت داشته باشد.

10-چنانچه مرد عقیم باشد و 5 سال نیز از این موضوع گذشته باشد.

11-در صورت  مفقودالاثر شدن مرد و گذشت 6 ماه از مراجعه زن به دادگاه.

12- در صورت ازدواج دوم مرد بدون اجازه همسر اولش، همچنین دادگاه نیز برقرار نکردن عدالت را در بین همسران تشخیص داده باشد.

زن چگونه می تواند از شروط طلاق استفاده کند؟

با توجه به این موضوع که در قانون کشور ما حق طلاق متعلق به مرد است، زن می‌تواند با استفاده از شروط دوازده گانه ای که در بالا ذکر کردیم، اقدام به طلاق نماید.  در اینجا این سؤال به وجود می‌آید که آیا برقراری هر یک از این شروط برای طلاق کافی است؟ در واقع باید بدانید که بندبند شروط طلاق از تبصره‌ها و قوانین مخصوص به خودش برخوردار می‌باشد.

به‌عنوان نمونه: اگر مردی عقیم باشد و از راه‌های طبیعی پدر نشود، زن حق دارد برای طلاق اقدام کند؛ البته در مواقعی که 5 سال از این موضوع گذشته باشد. با این حال امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی، امکان بارداری از روش‌های دیگر همچون ivf وجود دارد. حال این سوال به وجود می‌آید که آیا این روش فرزندآوری مورد تایید دادگاه است یا نه؟  برای پیدا کردن پاسخ این سوال  بهتر است با وکیل پایه یک دادگستری در شیراز مشورت کنید. اما به طور کلی دادگاه‌ها، در این خصوص نظریه‌های مختلفی دارند. در واقع می‌توان گفت که اگر مرد از روش طبیعی نتواند فرزند بیاورد و زن نیز به فرزند آوری از طریق روش‌های غیر طبیعی رضایت ندهد، حکم طلاق صادر خواهد شد. بهتر است برای دادخواست طلاق از جانب زن در صورت نداشتن حق طلاق، با وکیل پایه یک مشورت کنید.

آیا زن تنها از طریق شروط دوازده گانه طلاق، می تواند دادخواست دهد؟

شروط دوازده گانه طلاق شامل بسیاری از دلایل سلب آسایش و آرامش خانم نمی شوند. در صورتی که بانوان دلایل دیگری برای طلاق داشته باشند، لازم است تا حتماً در این خصوص با یک وکیل حرفه‌ای مشورت کنند. متأسفانه در کشور ما برای طلاق موانع و سخت‌گیری‌های بسیاری وجود دارد. همین امر موجب شده تا اثبات دلیلی به غیر از شروط 12 گانه که در سند ازدواج چاپ شده است، دشوار باشد. افراد می‌توانند دادخواست طلاق خود را با کمک مشاوره حقوقی و یک وکیل خبره  به دادگاه ارائه داده و در قانون از حق و حقوق خود دفاع کنند. از طرفی برای درک بهتر این موضوع میتوانید با بهترین وکیل در شیراز مشورت کنید تا با اطلاعات کامل در مورد دادخواست مشورت کنید.

وکالت در طلاق چیست و چگونه اعطا می‌شود؟

وکالت در طلاق می‌تواند درحین عقد نکاح و در سند ازدواج قید شده و توسط زوجین امضا گردد. به‌علاوه، گاهی زوج بعد از عقد ازدواج تصمیم می‌گیرد تا وکالت طلاق را به همسر خود اعطا کند. در این صورت زوجین بایستی به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کرده و در دفترخانه  اقدام به تنظیم وکالتنامه طلاق نمایند. به این نکته نیز توجه داشته باشید که بهتراست برای رسمی شدن وکالت طلاقی که در عقدنامه به آن اشاره شده، آن را در دفتر اسناد رسمی نیز به  ثبت رسمی رسانید.

به طور کلی  وکالت برای طلاق، حق طلاق و یا شرط طلاق در صورتی غیر قابل عزل می‌شود که در سند نکاحیه با توافق طرفین درج شده باشد. ولی اگر تنظیم آن در دفترخانه انجام شود، ممکن است حق عزل در آن پیش بینی شده باشد. البته این امر که  زوج چه نوع وکالتی را به همسر خود اعطا کند، کاملا به توافق زوجین بستگی خواهد داشت. گاهی اوقات مشاهده می‌شود که زوجه، همه یا بخشی از مهریه خود را در قبال دریافت حقوق برابر در ازدواج، مانند دریافت حق طلاق، به زوج می‌بخشد. معمولاً مشاوران حقوقی این پیشنهاد را به زوج  می‌کنند که مهریه را به طور کامل حذف نکنند و تنها مقدار آن را کاهش دهند، در ازای آن نیز زوج به همسر خود وکالت در طلاق را اعطا کند.

آیا داشتن وکالت در طلاق از سمت زوجه با مطالبه مهریه از سوی وی در تعارض است؟

چیزی که در حق طلاق برای زوجه حائز اهمیت می‌باشد، حدود اختیارات اوست. به‌عنوان‌مثال مردمی تواند این تقاضا را از سردفتر داشته باشد که در وکالت اعطایی به همسرش قید کند که اعطای وکالت در طلاق در قبال بخشیدن تمام مهریه انجام شده و یا می تواند وکالت در طلاق را با بخشیدن بخشی از مهریه یا هر چیز دیگری قرار دهد؛ بنابراین در رابطه با این سوال که اگر حق طلاق با زن باشد آیا به او مهریه تعلق می گیرد؟ باید گفت که این موضوع کاملاً  به حدود اختیارات وکیل در وکالت زوجه در طلاق بستگی خواهد داشت.  این نکته را هرگز فراموش نکنید که چنانچه وکالت برای طلاق در ضمن عقد ازدواج شرط شود، غیر قابل عزل از سوی مرد خواهد بود و اگر وکالت در طلاق در دفترخانه اعطا شده باشد می‌تواند به‌صورت بلاعزل و یا قابل عزل و یا مدت دار باشد. البته تمام این موارد بستگی به مرد دارد که چه نوع وکالتی را بخواهد به همسر خود اعطا نماید.

اعطای حق طلاق به زن چه مزایایی را برای وی به همراه دارد؟

اعطای حق طلاق به زن، مزایایی را نیز برای وی به دنبال دارد. به این صورت که اگر حق طلاق به زوجه اعطا گردد، او بدون نیاز به حضور همسر خود می‌تواند در تمام مراحل و با کمک گرفتن از وکیل دادگستری از طریق طلاق توافقی، به‌راحتی طلاق بگیرد. به‌عنوان‌مثال اگر حق طلاق به زن داده شده باشد، او می‌تواند به‌عنوان وکیل  شوهر به وکیل دادگستری مراجعه کرده و در امضا وکالتنامه اعطای وکالت و طی مراحل طلاق با حدود مندرجات و اختیارات وکالتنامه محضری طلاق حضور پیدا کند. یک وکیل خوب میتواند در این زمینه بسیار برای شما کمک کننده باشد، به همین دلیل ما وکیل بهمن هاشمی را بعنوان یک وکیل خوب در شیراز به شما معرفی میکنیم و پیشنهاد میدهیم.

چرا با وجود وکالت برای طلاق، باز هم باید وکیل دادگستری همراه داشته باشیم؟

هر فردی می‌تواند برای امور حقوقی و اداری، به دیگر افراد وکالت محضری عطا کند؛ با این حال وکالت در دادگاه‌ها نیازمند برخورداری از پروانه وکالت دادگستری و تخصص حقوقی می‌باشد و این‌گونه نیست که هر فردی بتواند با اخذ وکالت در دفتر خانه از فرد دیگر، به‌جای وی در دادگاه وکالت نماید. پس وکالت کاری و اداری در این حالت غیر قابل پذیرفتن است.

در چنین شرایطی اعطای وکالت بایستی حتماً  به وکیل صلاحیت دار دارای پروانه وکالت  داده شود. در حقیقت زمانی که  زن از شوهر خود وکالتنامه برای طلاق دارد، این وکالت را دارد که برای او وکیل دادگستری انتخاب نماید. اما خود زن می‌تواند وکیل اختیار نکند، چرا که اصولاً وکیل داشتن یک امر اختیاری است.

 گاها در برخی از شروط ضمن عقد نکاح مشاهده می‌شود که بعضی از سر دفتر داران این‌گونه تحریر می‌کنند که حق طلاق به زوجه داده شد. این عبارت کاملاً اشتباه بوده  و تنها موجب دلخوش کردن زوجه می‌شود و دارای اثر حقوقی نیست. زیرا همان طور که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم، حق طلاق مرد را نمی‌توان واگذار کرد و صرفاً می‌شود  در این خصوص به زوجه یا فرد دیگری وکالت داد.

آیا وکالت در طلاق زن پس از رجوع وی نیز همچنان دارای اعتبار است؟

بین شعب مختلف خانواده و دیوان عالی کشور این اختلاف نظر وجود دارد که آیا وکالت در طلاق زن  پس از رجوع  وی، همچنان دارای اعتبار است یا نه؟ برای یافتن پاسخ این سؤال  زنی را تصور کنید که با اخذ وکالت از شوهرش، توانسته دادنامه قطعی گواهی عدم امکان سازش را بگیرد و اقدام به ثبت طلاق در دفتر طلاق نماید. اما در سه ماه عده، زوجین با یکدیگر آشتی کرده و رجوع محقق می‌شود و یا اینکه خانم به فدیه یا همان ما بذل رجوع می‌کند و آقا نیز پس از اطلاع از موضوع و از آنجایی که طلاق پس از رجوع زن رجعی می‌گردد، او نیز از حق رجوع استفاده کرده و رجوع می‌کند و موجب از بین رفتن طلاق به هر دلیل می‌شود. در این عمل با اینکه  زن یک بار از وکالت خود استفاده کرده و حال رجوع کرده مورد وکالت انجام شده است. اما مطابق با  نظر هیئت عمومی دیوان عالی کشور، استفاده مجدد زوجه از وکالت حق طلاق کاملاً صحیح خواهد بود.

هزینه های دادرسی وکالت در طلاق چقدر است؟

 همانطور که می‌دانید رسیدگی به کلیه دعاوی حقوقی و کیفری، نیازمند پرداخت هزینه دادرسی و سایر هزینه‌های مرتبط اعم از کارشناسی و… می‌باشد.  در حقیقت هزینه دادرسی، به هزینه‌هایی گفته می‌شود که توسط نهادهای دولتی و حاکمیتی به‌منظور رسیدگی به دعاوی و شکایات متعدد، در نظر گرفته شده و دریافت می‌گردد. با این حال  این قاعده شامل رسیدگی به دادخواست طلاق با اخذ وکالت از زوج نیز می‌شود.

چنانچه وکیل زوجه اقدام به ارائه درخواست طلاق به دادگاه نماید، هزینه دادرسی آن را بایستی طبق شرایط فوق پرداخت کند. از آن جایی که تنها  دادگاه‌های خانواده صلاحیت رسیدگی به ثبت دادخواست طلاق را دارند، هزینه دادرسی هم با توجه به نحوه شکایتی که به این مرجع ارجاع گردیده است به همراه سایر حقوق مطالبه شده زوجه، تعیین می‌شود. اما به طور کلی هرساله هزینه دادرسی از مرحله ثبت شکایت تا صدور رای و هزینه‌های مرحله اجرا، در کنار تعرفه‌های حق الوکاله وکیل( اگر اقدام به اخذ وکیل نمایید)، هزینه‌های کارشناسی و هزینه‌های ثبت شکواییه  توسط سازمان برنامه و بودجه اعلام می‌گردد. افراد می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از تعرفه خدمات قضایی در سال  1402، به قانون بودجه کشور مراجعه نمایند.

آیا برای گرفتن یا بخشیدن وکالت در طلاق به استفاده از خدمات وکیل نیاز است؟

در رابطه با موضوع حق طلاق و وکالت در طلاق در دو مرحله نیاز به مشورت و دریافت راهنمایی از وکیل دادگستری خواهید داشت. اولین مرحله قبل از درج این حقوق در سند نکاحیه و یا در دفترخانه  اسناد رسمی می‌باشد. دومین مرحله‌ای که در آن به همراهی و حضور وکیل نیاز پیدا خواهید کرد، هنگام طلاق است. توصیه می‌کنیم که برای تسهیل و تسریع روند جدایی و جلوگیری از مشکلات احتمالی در پروسه طلاق، از وکلای با تجربه و حرفه‌ای طلاق در شیراز کمک بگیرید.

 همان‌طور که می‌دانید یکی از مسائل بسیار پرکاربرد و مهم در عقد دائم، وکالت در طلاق و دعاوی مرتبط با مسائل خانوادگی، می‌باشد. این امور از قوانین و مقررات خاصی برخوردار هستند که افراد عادی اطلاعات بسیار اندکی در مورد آن‌ها دارند. در کنار تمام نکاتی که ذکر شد، این را نیز بدانید که وکالت در طلاق،  دارای فرآیند دادرسی بسیار پیچیده‌ای می‌باشد که گذر از آن‌ها، کار هر شخصی نیست. مشاوران و وکلای دادگستری افرادی هستند که در زمینه مسائل حقوقی، از بینش، تخصص و آگاهی کاملی برخوردار بوده و می‌توانند در رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با حقوق خانواده، اللخصوص موضوع اخذ یا اعطای وکالت در طلاق، مشکل موکل خود را حل نمایند.

برای انجام مراحل طلاق با اخذ وکالت از زوج، چه مدارک و دلایل دیگری باید به دادگاه ارائه گردد؟

همان گونه که پیشتر نیز به آن اشاره کردیم، برای طرح دادخواست طلاق با داشتن وکالت از جانب زوج، بایستی حتماً یک وکیل دادگستری را برای انجام این پروسه استخدام کرده  و همه مدارک و مستنداتی را که دلالت بر عدم امکان سازش بین شما و همسرتان است را به وی ارائه نمایید. به این نکته توجه داشته باشید که حضور وکیل در این نوع دعوا، موجب می‌شود تا فرآیند حقوقی آن، بدون مشکل و با سرعت انجام شود. داشتن شماره وکیل پایه  یک در شیراز در این زمینه بسیار میتواند کمک کننده باشد.

کلام آخر

 همان‌طور که می‌دانید، حق طلاق به مردان تعلق دارد و زنان تنها در صورتی می‌توانند درخواست طلاق دهند که در زندگی مشترکشان با مشکلاتی غیر قابل تحمل روبرو باشند. برخورداری از آگاهی کافی در رابطه با شروط طلاق، این امکان را به افراد می‌دهد تا با توجه به آنها دادخواست طلاق دهند. ما در این مقاله سعی کردیم تا هر آنچه را که بایستی در مورد شروط طلاق بدانید، به شما ارائه دهیم. امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد.